header

Civil szervezetek

Barbacsi Környezetvédő és Sporthorgász Egyesület

Barbacsi Környezetvédő és Sporthorgász Egyesület


2007 október 22.-én tartott tájékoztató jellegű megbeszélést követően megalakult a  Barbacsi Környezetvédő és Sporthorgász Közhasznú Egyesület, mint társadalmi szervezet.

Nyilvántartásba vétele a  62110 számon 12 magánszemély és Barbacs Község Önkormányzat alapító tagokkal a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság részéről 2008 március 28. napján megtörtént.

Az Egyesület célja a 011/2 Hrsz. (úgynevezett "gyöp" területen) szabadidő és pihenő park, továbbá horgásztó kialakítása és a körülölelő környezet védelme megóvása, a környezetszeretetre való nevelés, a környezetvédelem népszerűsítése. Közösségépítő tevékenység elősegítése a horgászsportot kedvelők, a természetvédők, az aktív pihenésre vágyók részére. Az élővilág védelme mellett kiemelt figyelmet fordítunk a horgászat feltételeinek megteremtésére és ifjúság nevelésére. Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk a fiatalság részére a környezetvédelem, és a szabadidő hasznos eltöltésére. Ami főként gyermekhorgászat, ismeretterjesztő előadások szervezésében nyilvánul meg.

Az Egyesületünkbe felvételüket kérhetik azok a jogi és magánszemélyek, amelyek az Egyesület célkitűzéseit és az alapszabályt elfogadják, és a tagsági viszonyból származó kötelezettségek teljesítését vállalják.

A fent említett területen Barbacs Község Önkormányzat Településrendezési terve szerint szabadidő és pihenő park horgásztó kialakítását jelölte meg, melynek kialakítása anyagi forrásainak megfelelően fokozatosan valósulhat meg.

Elnök: Vági Róbert
Weboldal: http://barbacshe.hu/
Margaréta Nyugdíjas Klub

Margaréta Nyugdíjas Klub


Margaréta Nyugdíjas Klub

footer-top